Vrijdagavond etentje.

Met Tom en Anothai naar een eettent in de buurt van de fabriek. Anothai is voor het eerst naar Nederland op dit moment. Hij liet me allerlei hapjes proeven afkomstig van de kraampje die wij zo zouden voorbij lopen. Het vroeg zich af we dit in Nederland ook hadden. Eerst een soort flensje met aardbeiensmaak en suiker. Als tweede een soort koekje met eiwitschuim en een indiaas opgevouwen in olie gebakken hapje.

Thaise gerechten proeven   voor meer klik op fotoalbum

Het menu in Thailand is enorm uitgebreid. Veel soorten fruit, groenten, soepen, enz. Heet en nog heter klaargemaakt. De namen ben ik weer kwijt. Daarnaast beer wat constant wordt bijgeschonken. Je moet zelf stoppen, want de serveersters gaan gewoon door met een big smile. Alles gaat met een lach hier. Iedereen is zeer vriendelijk. We probeerden de reklame jurk van Tiger beer van de serveerster te regelen voor Margot. Dat was misschien wel mogelijk. Ze ging direct bellen met haar baas. Moet gek gaan als ik niet zo’n jurkje kan meenemen.

Wordt vervolgd. 

CategoriesUncategorized