Home Projecten Contact Piet VR

Model Design

             Innovative projects in ICT and VR

Stadhouderlaan 21

8016 AA Zwolle - NL

KvK: 05047701

BTW ID 001146263B44

hosted by One.com

Privacy policy voor de Oculus Quest App Ballgame Barrels van Model Design in de Oculus App Lab store.

1) Waarborgen Privacy

Het waarborgen van de privacy van gebruikers van de Oculus App Ballgame Barrels is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

2) Toestemming

Door de Oculus Quest App Ballgame Barrels te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

3) Vragen

Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van Model Design en specifiek de Oculus Quest App Ballgame Barrels, kunt u ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is vr@modeldesign-it.com

4) Monitoren gedrag gebruiker

De Ballgame barrels App is standalone te gebruiken en verzameld geen data en geeft deze niet door. De Oculus Quest App Ballgame Barrels is bedoeld als demo voor handtracking en is te downloaden in de Oculus App Lab store. De voorwaarden van Oculus gelden.

5) Informatie van kinderen

Wij vinden het belangrijk om te zorgen voor extra bescherming voor kinderen die online actief zijn. We moedigen ouders en opvoeders aan om samen tijd online te besteden. Op die manier kunt u zien hoe uw kinderen zich online gedragen, wat ze precies online doen en kunt u helpen in het sturen van hun gedrag.

De App Ballgame Barrels verzamelt geen informatie van kinderen jonger dan 13 jaar oud. Mocht u constateren dat deze regel wordt overtreden door ons of ons team, neemt u dan contact met ons op via bovenstaande contactmogelijkheid.


Privacy Policy VR Apps